مرباي خلال پوست پرتقال موادلازم برای مربا: پوست پرتقال: 250 گرم شكر: 500 گرم آب: دو ليوان آبليمو تازه: یک قاشق مربا خوري طرز تهیه: 1. ابتدا تلخي پوست پرتقال را بگيريد؛ به اين صورت كه پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را آبكش كنيد. در يك ديگ لعابي دو …
بیشتر بخوانید »مطالب خواندنی
طرز تهیه ی شامی با سبزی
مواد لازم • گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی نیم کیلوگرم • سبزی شامل: جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان 750گرم • تخم مرغ 4-3 عدد • پیاز متوسط 2عدد • ما ست 1قاشق سوپخوری • جوش شیرین 1 قاشق چایخوری • نمک و فلفل طرز تهیه 1. گوشت را با پیاز و 2 لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی بلغور
مواد لازم • بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دوک 250 گرم • پیاز بزرگ: 1 عدد • موسیر خرد شده: 1 تا 2 قاشق غذا خوری (تازه یا خیس خورده و خرد شده) • جعفری ریز شده: 2 قاشق غذاخوری • پنیر سفید صبحانۀ رنده شده: 100 گرم • تخم مرغ: 3 عدد • آب مرغ: 1 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی سویا
مواد لازم • سویا -1 پیمانه • سیب زمینی – 4عدد • فلفل دلمه ای – 1عدد • رب گوجه – 1قاشق چایخوری • پیاز- 1عدد • پودر سوخاری • نمک فلفل. زرد چوبه طرزتهیه 1. ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آب پز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی
مواد لازم • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد • پیاز بزرگ ۱ عدد • تخم مرغ ۳ عدد • آب غوره نصف پیمانه پلوپز • آب ۱ لیتر • کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم • نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم • رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق • برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی بادمجان
مواد لازم • تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم • بادمجان پنج عدد • برنج پخته شده نصف پیمانه • پنیر پارمزان نصف پیمانه • گوشت چرخکرده 250 گرم • تخممرغ دو عدد • پیاز رنده شده یک عدد • نمک، فلفل و روغن مایع طرز تهیه 1. بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی کباب رشتی
مواد لازم • گوشت بدون چربی گوسفند: ۴۰۰ گرم • تخم مرغ: ۵ عدد • لپه: ۴۰۰ گرم • پیاز: دو عدد متوسط • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری • نمک و فلفل طرز تهیه 1. گوشت را قطعه قطعه کرده و آن را بشویید. پیاز را خرد کرده و با گوشت و زردچوبه و دو لیوان آب روی آتش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی کشمشی
مواد لازم (8 تا 10 نفر) • گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان: 300 گرم • کشمش: 1 لیوان • نخود خیس کرده: 2 لیوان • برنج: 1 لیوان • ترخون خرد شده: 2 قاشق غذاخوری • پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری • تخم مرغ: 2 تا 3 عدد • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری • آرد گندم یا سیب زمینی: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا
مواد لازم: خامه فرم گرفته: 300 گرم شكلات سياه: 200 گرم پودر كاكائو: 50 گرم مارگارين: 100 گرم پودر شكر: 125 گرم پودر فندق: 100 گرم نوتلا: 200 گرم پودر ژلاتين: دو قاشق غذاخوري آب سرد: یکسوم ليوان خامه صبحانه: 200 گرم روش تهيه: 1. ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فيله مرغ و قارچ
مواد لازم براي 4 نفر: فيله مرغ: 16 عدد پياز متوسط، ساطوري: يك عدد قارچ ورقهاي:200 گرم روغن مايع: يكچهارم پيمانه سير، ساطوري: يك عدد پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم روش تهیه: 1. فر را روي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. فيلههاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تاکو صبحانه
• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو تاکو) • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 7 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت مواد لازم • نان پیتا یا ترتیلا • یک قاشق چایخوری روغن گیاهی • کمی روغن • ¼ قاشق غذاخوری نمک • یک پیمانه سیب زمینی قهوه ای رنده شده • دو قاشق غذاخوری فلفل سبز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اِستارا پنیر و بوقلمون
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان خنک شدن: 2 ساعت • زمان پخت: 55 دقیقه مواد لازم • 12 عدد نان کشمشی • 170 گرم پنیر چدار خرد شده • 255 گرم سینه بوقلمون خرد شده یا ژامبون بوقلمون • ¼ پیمانه کره آب شده • 1/3 پیمانه پیاز خرد شده • سه پیمانه شیر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكوي آويشن
مواد لازم • تعداد: يك نفر • 1عدد تخممرغ • 1قاشق مرباخوري آرد گندم • 1قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن • نمك به ميزان لازم • يكونيم قاشق غذاخوري روغن مايع طرز تهيه 1. تخممرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را بهمدت يك دقيقه با چنگال بزنيد. 2. روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود 30ثانيه روي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی وافلساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای
• تعداد: 4 نفر • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ مواد لازم • 1/3 پیمانه پنیر سفید خامه ای • 4 قاشق چایخوری عسل • 8 عدد نان وافل • 1.5 پیمانه توت فرنگی تازه • ¼ پیمانه گرانولای کم چرب • دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان • کمی روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای پنیر و ژامبون
• تعداد: 12 تا 16 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: 25 دقیقه مواد لازم • 180 گرم پنیر خامه ای، نرم شده • دو قاشق غذاخوری خردل عسل • 500 گرم خمیر شیرینی پزی آماده و منجمد • 170 گرم ورقه های نازک ژامبون • 170 گرم پنیر چدار رنده شده • یک عدد تخم مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سینه مرغ قالبی
مواد لازم: قارچ: 500 گرم سینه مرغ: 500 گرم تخممرغ: سه عدد خامه: یک پیمانه سس مایونز: یک پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری آرد سوخاری: نصف پیمانه خردل: یک قاشق چایخوری کره: 50 گرم آب لیمو: دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چایخوری آشنایی با روش تهیه سینه مرغ قالبی طرز تهیه: 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد اسفناج با بال دودی
مواد لازم: بال دودی وکیوم شده: یک بسته اسفناج: 500 گرم پنیر ورقهای گودا یا چدار: حدود 10 ورق رب انار: دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک: چهار قاشق غذاخوری آب: سه قاشق غذاخوری سبزی معطر مخصوص سالاد: یک بسته روغن زیتون:100 میلیلیتر مغز تخمه آفتابگردان: یک بسته ذرت در صورت تمایل: یک قوطی روش تهیه: 1. برگهای اسفناج را پاک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بیسكویت بادام زمینی
مواد لازم برای خمیر: آرد: 250 گرم كره: 160 گرم پودر شكر: 80 گرم آب: دو قاشق غذاخوری وانیل: یکسوم قاشق چایخوری پودر بادام زمینی: 60 گرم زرده تخممرغ: یك عدد مواد لازم برای داخل بیسكویت: كره: 50 گرم پودر شكر: 100 گرم كره بادامزمینی: 50 گرم پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری پودر بادامزمینی: دو قاشق غذاخوری پسته چرخ شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان كنجدي سوخاري
تعداد: 1نفر مواد لازم • 2عدد نان تست،1 • عدد تخممرغ كوچك • 2تا 3قاشق غذا خوري كنجد • نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم • روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم طرز تهيه 1. تخممرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد. 2. نانهاي تست را ابتدا در تخممرغ و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنكيك كدو حلوايي
مواد لازم • پوره كدوحلوايي: دو پيمانه • آرد: سه چهارم پيمانه • شيرعسل يا عسل: نصف پيمانه • تخممرغ: دو عدد، بزرگ • بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري • دارچين: يك قاشق مرباخوري • وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري روش تهیه 1. در يك كاسه آرد، بيكينگ پودر، وانيل و دارچين را با هم مخلوط كنيد. 2. در كاسه ديگر …
بیشتر بخوانید »