مواد لازم: کدو یک کیلوگرم گوجهفرنگی رندهشده نیم کیلوگرم پیاز دو عدد انار دانهشده یا زرشک دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم آب نارنج یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه تفت میدهیم، کدوها را حلقه حلقه کرده به پیاز اضافه میکنیم کمی که کدوها پخته شد گوجهفرنگی را به …
بیشتر بخوانید »مطالب خواندنی
طرز تهیه ی هل آش
1. برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را میپزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن میریزند. 2. بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه میکنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن میریزند. بعد از اینکه آش جا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سیرابیج یا سیرواویج
مواد لازم: تخم مرغ ۶عدد روغن مایع (مخصوص سرخکردن) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) ۱قاشق چای خوری نمک به مقدار لازم پودر فلفل سیاه به مقدار لازم روش تهیه: ۱- برگ سیر را در مقداری روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. ۲. زردچوبه را به برگ سیر بیفزایید و تفت دهید. ۳. تخممرغها را در ظرفی ریخته، با همزندستی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش موتن جن
مواد لازم: گردو ۲۰۰ گرم سینه مرغ یک عدد قیسی ۱۲ عدد کشمش ۱۵۰ گرم رب انار دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری گلپر به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترش تره
مواد لازم: اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری، شوید (مقدار اسفناج ازهمه بیشتر باشد) ۱ کیلو برنج ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ پیمانه آب غوره یا آب نارنج ۱ تا ۱/۵ لیوان نعنا وخالواش تازه ۱ پیمانه سیر ۱ بوتهٔ کوچک نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به دلخواه روغن ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ تا۳ عدد طرز تهیه: 1. سبزیها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كيك سيب
مواد لازم: 1پيمانه آرد 2 /1 پيمانه شكر 2 /1 پيمانه شير 2 تخم مرغ 75 گرم كره 1 ق م بيكينگ پودر نوك ق چ وانيل 1 ق م دارچين 1 سيب بزرگ 1 ق س كشمش 1 ق س گردوي خرد شده روغن مايع طرز تهیه: 1.سيب را خلالي يا چهارگوش ريز كنيد و در تابه باكمي كره …
بیشتر بخوانید »راه هایی برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۱۴ راه برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن ۱. از چاقوی بسیار تیز هنگام خرد کردن استفاده کنید. آنزیمها هنگام خرد شدن آزاد میشوند و بهتر است از یک چاقوی تیز تا از چاقوی معمولی استفاده کرده تا باعث له شدن پیاز نشود؛ در این حالت آنزیم کمتری نیز تولید میشود. ضمن اینکه با استفاده از چاقوی تیز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نرگسی اسفناج
مواد لازم: اسفناج نیم کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل طرز تهیه 1. اسفناجها رو کمی خرد کرده در ظرفی ریخته بگذارید با آب خودش بپزه و نرم بشه.(من اصولا اسفناج رو نه زیاد میپزم نه زیاد سرخ میکنم) پیاز و سیر رو خرد کرده در ماهیتابه بریزین و با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میرزاقاسمی
مواد لازم: بادمجان متوسط: ۵ عدد سیر: یک بوته تخم مرغ: ۳ عدد گوجه فرنگی: ۲ عدد روغن و نمک و فلفل: به مقدار کافی طرز تهیه: 1. بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم و بعد ساطوری مینماییم سپس گوجه فرنگیها را در آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش عدس شمالی
مواد لازم برای چهار نفر: عدس ۲۵۰ گرم سیب¬زمینی دو عدد مغز گردو یک پیمانه تخم مرغ دو عدد پیاز متوسط چهار عدد رُب اَنار سه قاشق سوپخوری آب پنج پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم طرزتهیه 1. عدس را هم¬راه سیب¬زمینی، یک عدد پیاز خردشده و سه پیمانه آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماهی مالاتا یا ماهی فیویج
ماهی سفید رو از پشت باز کنید و به شکم بخوابونید. یعنی در واقع دو قسمت شکم هم سطح با ستون مهرهها قرار میگیره . . بعد ماهی رو بگذارید توی توری کباب (یا مالابیج چوب) و ماهی رو روی آتش بگذارید هر از گاهی هم ماهی را پشت رو کرده تا کاملاً پخته شود. البته در حین کباب شدن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماهی گردبیج
مواد لازم: ماهی سفید بزرگ _ ۱ عدد سبزیهای معطر: نعناع، خنش (خلواش), چوچاق _ یک دسته رب انار _ ۲ قاشق غذاخوری مغزگردو _ ۲۰۰ گرم نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافی طرز تهیه: 1. مغز گردو را با سبزی می سائیم یا چرخ می کنیم، مغز گردو و سبزی را با رب انار و گلپر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کولی غورابیج
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر: کولی (ماهی ریز) ۸ عدد سبزی (نعناع _ خلواش _ چوچاق و گشنیز) = نیم کیلو ترشی آبغوره ۱/۵ فنجان شکر ۱ قاشق غذاخوری مغز گردو ۲۵۰ گرم طرزتهیه: مغز گردو را سائیده یا چرخ کرده با دو لیوان آب میگذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و نمک و …
بیشتر بخوانید »تزئین بسیار زیبای کیک تولد با توت فرنگی و بادام
مواد لازم براي كيك اسفنجي 6 عدد تخممرغ 150 گرم شكر 8 /1 قچ وانيل 1 قچ بيكينگ پودر 150 گرم آرد سفيد + 1 قس 2 قس آب ولرم مواد لازم براي رويه كيك 500 گرم خامه شيرينشده 500 گرم توت فرنگي 100 گرم بادام پرک بوداده طرز تهیه: 1. تخممرغها را شكسته، زرده و سفيده آن را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیتزا سبزیجات
مواد لازم: بادمجان ۲ عدد کوچک پیاز ۱ عدد متوسط فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک سیرخرد شده ۱ حبه بزرگ ذرت کنسروی ۵ قاشق غذاخوری گوجه ۲ عدد کوچک روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری ریحان تازه یا پودر شده ۲ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا به مقدار لازم سس باربیکیو یا کچاپ به مقدار لازم پنیر گودا بصورت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی با والك و قارچ
مواد لازم برای 8 نفر 500 ماكاروني مدلدار 300 گرم والك 250 گرم قارچ 1 عدد پياز بزرگ 2 قس رب گوجهفرنگي نمك به مقدار لازم 2 /1 قس ادويه كاري طرز تهیه: 1. ابتدا والكها را پاك كنيد و بشوييد. اگر برگهاي والك كوچك است، نيازي به خردكردن آن نيست. سپس باتوجه به اينكه والك معمولا طعم تلخ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کاچی قورمه
مواد لازم: بلغور گندم : 2 پیمانه آب : به مقدار لازم نمک و روغن : به مقدار لازم مواد قورمه گوشت گوسفندی : 300 گرم پیاز داغ : 200 گرم نعنا خشک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم کشک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم کاچی قورمه طرز تهیه: 1. قابلمه را تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسپاگتی با تن ماهی
مواد لازم: اسپاگتی=۵۰۰ گرم گوجه فرنگی رسیده=۱ کیلوگرم فلفل دلمه قرمز=۱ تا ۲ عدد پیاز متوسط=۲ عدد کنسرو ماهی تن=۲ قوطی روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان شکر=۱ قاشق چایخوری آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری گلپر کوبیده نرم=۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل=بقدر کافی اسپاگتی با تن ماهی را حتما امتحان کنید! طرز تهیه: 1. ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هات داگ با خامه
مواد لازم: کره یک قاشق غذا خوری سوسیس هات داگ 2 عدد پیاز خرد شده یک فنجان خامه ترش (موجود در بازار) دو سوم فنجان آب یک سوم فنجان جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری یک شام با هات داگ طرز تهیه: 1. کره را در ماهی تابه با حرارت ملایم ذوب کنید. 2. سوسیس ها را حلقه حلقه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر سه رنگ توت فرنگي
مواد لازم 1 تخته كيك اسفنجي (20×30) بريلوي توت فرنگي به ميزان لازم توت فرنگي تازه به ميزان لازم 4 /1 پيمانه سس توت فرنگي (يا شربت غليظ توت فرنگي) 4 قچ پودر ژلاتين 200 گرم خامه فرمگرفته 2 /1 پيمانه پودر قند 8 قس آب سرد 8 /1 قچ وانيل 2 عدد سفيده تخممرغ طرز تهیه: 1. پودر ژلاتين …
بیشتر بخوانید »