هویج پلو؛ مخصوص زمستان هویج پلو و كلم پلو هم ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما هستند چون هویج جزء خوراكیهای گرم و تر است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه كنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است. مواد لازم: هویج: یك كیلوگرم برنج: یك كیلوگرم شكر: 200 …
بیشتر بخوانید »تغذیه
طرز تهیه ی تهچین
مواد لازم: سینه مرغ پخته و خرد شده: چهار عدد زرده تخممرغ: چهار عدد ماست سفت و چكیده: چهار پیمانه برنج: پنجونیم پیمانه كره آب كرده: پنج قاشق غذاخوری روغن مایع: یك پیمانه نمك و زعفران: به مقدار لازم آب مرغ: یك پیمانه روش تهیه 1. بعد از خیس كردن برنج، آب مرغ را به آن اضافه كرده و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چیکن استریپس
مواد لازم: نیمه سینه مرغ بدون پوست 4 عدد آرد 1/2 فنجان آویشن خشک 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل تخم مرغ 2 عدد بزرگ کورن فلکس دانه درشت 6 فنجان کره آب شده 3 قاشق غذاخوری چیکن استریپس طرز تهیه: 1. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیک توت فرنگی چند لایه
مواد لازم: توت فرنگی 450 گرم (برش های درشت) بستنی وانیلی 4 فنجان شیر 3/4 فنجان طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه طرز تهیه: 1. توت فرنگی ها را داخل مخلوط کن بریزید. به مدت 1 دقیقه با سرعت زیاد مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. هر از گاهی دستگاه را متوقف کنید و هم بزنید. پوره را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی باقلوای چیلی
باقلوای چیلی مواد لازم: خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: یك بسته پنیر لبنه: 100 گرم كرم پاتی سیر: 100 گرم مغز گردو، بادام و پسته: از هر كدام 75 گرم كره: 200 گرم روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان لازم شكر: 500 گرم آب: 300 میلی لیتر گلوكز: 2 قاشق غذاخوری پودر هل: دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چای ترش
مواد لازم: چای ترش (گلهای خشک گیاه هایبیسکس – Hibiscus) شما که فشار خون بالایی دارید، چای ترش دم کنید! طرز تهیه: 1. یک قاشق چایخوری از این گیاه را درقوری بریزید. سپس روی آن آب جوش ریخته و 5 دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد. 2. اگر قوری شما فیلتر ندارد، چای را از صافی رد کنید. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوفته تبریزی
مواد لازم: مغز ران گوساله چرخ کرده ….. 750 گرم ران مرغ بدون استخوان …. 100 گرم لپه پخته شده و چرخ کرده …. 300 گرم سبزی خرد شده …. 500 گرم شوید … 100 / تره … 200 / مرزه … 100/ ترخون … 50 / ریحان … 50 سیب زمینی پخته و چرخ کرده …. 1 عدد برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش گلابی کاراملی و بلوچیز
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه زمان استراحت: 30 دقیقه مواد لازم خمیر آماده شیرینی 3 عدد گلابی سفت و متوسط دو قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه بلوچیز 6 عدد تخم مرغ درشت دو پیمانه ماست یونانی یک پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ مجلسی
مواد اولیه: آبلیمو (تازه) 4 قاشق غذاخوری برنج 6 پیمانه زرشک 1 و نیم تا 3 پیمانه گلاب به میزان لازم شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری خلال بادام به میزان لازم زردچوبه 2قاشق چایخوری برگ بو 5 عدد پوست پرتقال 1 عدد خلال پسته به میزان لازم زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه) مرغ 1 عدد …
بیشتر بخوانید »گرفتن تلخی پوست پرتقال
مواد اولیه : پوست پرتقال به میزان لازم گلاب به میزان لازم شكر به میزان لازم هل به میزان لازم گرفتن تلخی پوست پرتقال طرز تهیه: 1. ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ژله نیمرو
مواد اولیه : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا 1 بسته بستنی وانیلی آب شده سه قاشق آبجوش یک و نیم لیوان شیر یا بستنی وانیلی یک لیوان با ژله نیمرو بقیه را هیجان زده کنید طرز تهیه: 1. ابتدا برای درست کردن زرده،نصف بسته ژله پرتقالی یا هلو را با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم،برای بهتر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مينی برگر
مواد لازم دسته اول: گوشت چرخكرده: 300 گرم آرد سوخاري: 50 گرم پياز رنده شده: يك عدد فلفل دلمهاي ساطوري شده: نصف يك عدد كاري زرد: يكدوم قاشق چايخوري تخممرغ: يك عدد نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم زردچوبه: يك قاشق غذاخوري مواد لازم دسته دوم: هويج پخته: دو عدد تره: يك دسته كوچك پنير لبنه: 200 گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قیمه نثاری
مواد لازم: گوشت خورشتي: 500 گرم پياز: يك عدد بزرگ رب گوجه فرنگي: دو قاشق غذاخوري آب: سه ليوان زردچوبه و ادويه خورشتي (ادويه قيمه نثار): يك قاشق چايخوري نمك و فلفل و دارچين: به ميزان لازم زعفران دم كشيده: نصف پيمانه گلاب: دو قاشق غذاخوري زرشك و خلال پسته و خلال بادام: از هر كدام 5 قاشق غذاخوري …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودینگ انار
مواد اولیه: نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری خامه: 150گرم (فرم گرفته شده) آب انار: 2 پیمانه پودر قند: 3 چهارم پیمانه شیر: 2 قاشق غذاخوری ژلاتین:2 ورق پنیر خامهای: 100گرم (اختیاری) آشنایی با روش تهیه پودینگ انار طرز تهیه: 1. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دلمه برگ مو
مواد لازم: گوشت چرخ کرده يا قيمه ۳۰۰ گرم برنج1 پیمانه لپه 1 پیمانه سبزی خرد شده ( ترخون ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، شوید ، گشنیز و پیاز چه ) ۱ پیمانه زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری نمک و زرد چوبه و فلف سياه و قرمز به میزان لازم خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۴ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت تخم مرغ
مواد لازم: تخم مرغ هویج پیارچه نمک روغن آشنایی با روش تهیه رولت تخم مرغ (غذای کرهای) طرز تهیه: 1. ابتدا تخممرغها را در کاسهای ریخته و به وسیله چنگال یا همزن، هم میزنیم.سپس هویج و پیازچه خرد شده و نمک را به تخممرغ اضافه میکنیم و همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم. 2. بعد کف تابه را روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هاتچاکلت پاریسی
مواد لازم • دو پیمانه شیر کامل • 130 گرم شکلات تلخ خرد شده • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای طرز تهیه 1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان شکلاتی موز و تمشک
• تعداد: 16 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 55 دقیقه • زمان خنک شدن: 10 دقیقه مواد لازم • دو پیمانه آرد کامل • 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • 1/4 قاشق چایخوری نمک • 1/4 قاشق چایخوری جوزهندی • 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ناپلئونی با توتفرنگی
مواد لازم • پنیر خامهای شکلاتی • ¼ پیمانه + 3 قاشق غذاخوری شکر • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو • 225 گرم پنیر خامهای • دو قاشق غذاخوری + دو قاشق چایخوری شیر • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل • دو ورق خمیر شیرینی • یک عدد تخممرغ همزده • 1 ¾ پیمانه توت فرنگی تازه • پودر قند …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بنفی پای
بنفی پای مواد لازم • بیسکویت 300 گرم • کره ذوب شده 60 گرم • سس کارامل 400 گرم • موز 3 عدد بزرگ • خامه فرم گرفته شده 350 گرم • شکر 1 قاشق غذاخوری • شکلات تلخ 100 گرم طرز تهیه 1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. 2. بیسکویت ها را در مخلوط …
بیشتر بخوانید »