طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی “
مواد لازم پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
پورد كاكائو
2 قاشق سوپخوري
پودر قند
3 قاشق سوپخوري
آب جوش
2 قاشق سوپخوري
كره
1 قاشق سوپخوري
جوش شيرين
1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم برای خمیر کیک :
آرد
2 پيمانه
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ
3 عدد
بيكينگ پودر
1/2-2 قاشق چايخوري
شكر
1 پيمانه
كره
1/2 پيمانه
نمك
1/4 قاشق چايخوري
شير
2/3 پيمانه
طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
براي تهيه سس شكلات ابتدا, پودر كاكائو , كره , آب جوش , پودر قند و جوش شيرين را با هم مخلوط نمائيد تا بصورت سس در آيد و آن را كنار بگذاريد . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا سفيد و يكدست شود . تخم مرغ ها و وانيل شكري را هم اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد بيكينگ پودر , آرد الك شده و نمك را به مايه اضافه كرده و در آخر شير را نيز اضافه نمائيد . 3/2 مايه كيك را در قالب مستطيلي (24*13*8) كه از قبل درون آن كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد ريخته , مقداري از سس شكلات را روي مايه ريخته , دوباره روي سس شكلات مقداري از مايه كيك را ريخته,و روي آن سس شكلات بريزيد , اين كار را تكرار كنيد تا كامل مايه داخل قالب ريخته شود , بعد به مدت 55 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد .