آخرین خبرها

دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی “

pand kake - دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
دستور پخت پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

مواد لازم  پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

پورد كاكائو

2 قاشق سوپخوري

پودر قند

3 قاشق سوپخوري

آب جوش

2 قاشق سوپخوري

كره

1 قاشق سوپخوري

جوش شيرين

1/4 قاشق چايخوري

مواد لازم برای خمیر کیک :

آرد

2 پيمانه

وانيل شكري

1/2 قاشق چايخوري

تخم مرغ

3 عدد

بيكينگ پودر

1/2-2 قاشق چايخوري

شكر

1 پيمانه

كره

1/2 پيمانه

نمك

1/4 قاشق چايخوري

شير

2/3 پيمانه

طرز تهیه پاند کیک سفید با رگه شکلاتی

براي تهيه سس شكلات ابتدا, پودر كاكائو , كره , آب جوش , پودر قند و جوش شيرين را با هم مخلوط نمائيد تا بصورت سس در آيد و آن را كنار بگذاريد . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا سفيد و يكدست شود . تخم مرغ ها و وانيل شكري را هم اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد بيكينگ پودر , آرد الك شده و نمك را به مايه اضافه كرده و در آخر شير را نيز اضافه نمائيد . 3/2 مايه كيك را در قالب مستطيلي (24*13*8) كه از قبل درون آن كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد ريخته , مقداري از سس شكلات را روي مايه ريخته , دوباره روي سس شكلات مقداري از مايه كيك را ريخته,و روي آن سس شكلات بريزيد , اين كار را تكرار كنيد تا كامل مايه داخل قالب ريخته شود , بعد به مدت 55 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *