آخرین خبرها

آموزش ترشی آلبالو

آموزش ترشی آلبالو ” یکی از خوشمزه ترین ترشی های ایرانی است که طعم ترشی مطبوعی داشته و همراه با غذاهای گوشتی و پلوها مناسب است.

torshe albalo - آموزش ترشی آلبالو

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

یک ترشی بسیار راحت و نشاط آور. ترشی آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌های ایرانی است که طعم ترشی آن کمی به شیرینی نیز می‌زند. می‌توان این ترشی را به همراه انواع غذاهای گوشتی و خوراک‌ها استفاده نمود.

مواد لازم برای ترشی آلبالو

آلبالو

1 کیلو گرم

نمک و سرکه

به میزان لازم

طرز تهیه:

1.آلبالو‌ها را می‌شوییم و دم آنها را می‌گیریم. اگر بخواهیم می‌توانیم هسته آنها را نیز در آوریم. سپس آنها را در یک صافی ریخته و کمی نمک روی آنها می‌پاشیم و می‌گذاریم چند ساعت بماند.

2.در یک شیشه مناسب،ابتدا آلبالو‌ها را و سپس روی آنها سرکه می‌ریزیم تا شیشه پر شود. در ظرف را محکم می‌بندیم و در جای خنک می‌گذاریم تا جا بیفتد.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *