آموزش ترشی آلبالو ” یکی از خوشمزه ترین ترشی های ایرانی است که طعم ترشی مطبوعی داشته و همراه با غذاهای گوشتی و پلوها مناسب است.
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
یک ترشی بسیار راحت و نشاط آور. ترشی آلبالو یکی از خوشمزهترین ترشیهای ایرانی است که طعم ترشی آن کمی به شیرینی نیز میزند. میتوان این ترشی را به همراه انواع غذاهای گوشتی و خوراکها استفاده نمود.
مواد لازم برای ترشی آلبالو
آلبالو
1 کیلو گرم
نمک و سرکه
به میزان لازم
طرز تهیه:
1.آلبالوها را میشوییم و دم آنها را میگیریم. اگر بخواهیم میتوانیم هسته آنها را نیز در آوریم. سپس آنها را در یک صافی ریخته و کمی نمک روی آنها میپاشیم و میگذاریم چند ساعت بماند.
2.در یک شیشه مناسب،ابتدا آلبالوها را و سپس روی آنها سرکه میریزیم تا شیشه پر شود. در ظرف را محکم میبندیم و در جای خنک میگذاریم تا جا بیفتد.