طرز تهیه دسر تیرامیسو دسر ایتالیایی “
«تیرامیسو» یک دسر ایتالیایی است که اغلب در جشنها یا مراسم بعد از صرف شام صرف و سرو میشود. نوشتاریی که در ادامه مطلب آمده، طرز تهیه آن را برای چهار نفر آموزش میدهد.
مواد اولیه تیرامیسو
زرده تخم مرغ …………………. 6 عدد
شکر …………………………… یک فنجان
پنیر خامه ای …………………… 1 و یک چهارم پیمانه
خامه زده شده…………………. یک و سه چهارم پیمانه
لیدی فینگر……………………. به تعداد لازم
( اگر لیدی فیتنگر ندارید ازکیک ساده اسفنجی نیز میتوانید استفاده کنید
نصف پیمانه اسپرسو سرد یا قهوه غلیظ
در صورت تمایل شهد و یا مارامالاد نیز میتوانید استفاده کنید
یک قاشق چایخوری پور کاکائو برای تزئین
طرز تهیه دسر تیرامیسو
زرده تخم مرغ را بزنید به آن شکر اضافه کنید و در قابلمه های دو جداره و یا به روش بن ماری روی حرارت کم آن را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید تا سرد شود. به آن پنیر خامه ای و سپس خامه زده شده را اضافه کنید آرام به صورت دورانی هم بزنید. لیدی فینگر ها را در قهوه بخیسانید در ظرفی بچینید و سپس روی آن را از مواد پر کنید کنید و به همین روش تا 2- 3 لایه ادامه دهید یک شب تا صبح در یخچال بگذارید ( یا به مدت 4 ساعت) و در آخربرای تزئین روی آنرا پودر کاکائو بپاشید
ممنون بسیار عالی بود