خوراک ویژه برنج
تغییری جالب در دستور پخت برنج ؛ اگر از طرز پخت همیشگی برنج خود خسته شدهاید پس حتما این آموزش آشپزی را حتما اجرا کنید.
مواد لازم مخصوص ۶ نفر :
1/2 فنجان بادام زمینی خلال
۲ فنجان آب مرغ پخته
1/2 فنجان برنج قهوهای خام
1/2 فنجان برنج وحشی(سیاه) خام
۳ قاشق سوپخوری کره
۳ عدد پیاز خرد شده به ابعاد ۱و نیم سانتی
۱ قاشق سوپخوری شکر قهوهای
۱ فنجان کرن بری خشک شده
2/3 فنجان قارچ تازه و خرد شده
1/2 قاشق چایخوری عصاره پرتقال
نمک و فلفل جهت مزهدار کردن
همه موارد را چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد
زمان آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
آماده سازی مواد تا سرو : ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
طرز تهیه
بادامها را روی کاغذ فر خشک قرار دهید، نیازی نیست که کاغذ را چرب کنید. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) به مدت ۵ تا ۸ دقیقه قرار دهید تا برشته شوند.
آب مرغ، برنج قهوهای و برنج جنگلی را در قابلمهای با هم مخلوط کنید و بگذارید تا بپزند. دمای زیر اجاق گاز را کم کنید، درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه پخته شوند تا زمانی که برنجها تقریبا نرم شده و آب مرغ جذب برنجها شود.
در قابلمهای متوسط، کره را در دمای نسبتا بالا ذوب کنید. پیازها و شکر قهوهای را اضافه کنید. آنها را سرخ کنید تا کره جذب پیازها و شکر شود و پیازها تغییر رنگ دهند و نرم شوند. درجه حرارت گاز را کم کنید و پیازها را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر سرخ کنید تا اینکه به رنگ کاراملی بدل شوند.
کرنبریها و قارچ را تفت دهید و درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا کرنبریها پف کنند. بادام و عصاره پرتقال را اضافه کنید و تفت دهید، سپس این مخلوط را به برنجهایی که از قبل پخته بودید اضافه نمائید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعمدار شوند.
منبع : آلامتو