مواد لازم:
شیر …. یک و نیم پیمانه
خامه صبحانه …. 200 گرم
وانیل …. 1/4 ق م
ژلاتین …. 5 ورق – 5 ق م
ماست پرچرب شیرین …. یک و نیم پیمانه
کمپوت آناناس …. 150 گرم
شکر …. 1/2 پیمانه
طرز تهیه دسر ماست
طرز تهیه:
1 – ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه کمی اسفنجی و لخت شد ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود و شیر یک دست شود.
2 – ماست ، شکر ، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.
3 – شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و با همزن برقی هم زده یک دست شود .کف روی دسر کامل جمع نمایید.
4 – آب کمپوت را به مواد افزوده و خود آناناس ها را نگینی خرد نمایید.
5 – کمی از کمپوت های خرد شده کف لیوان های تک نفره ریخته و از دسر آماده شده روی آن بریزید و به مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
6 – پس از این که دسر کامل خود را بست روی آن را با گل خامه، آناناس خرد شده، سس توت فرنگی یا هر چیز دیگر که مد نظر و سلیقه خودتان می باشد تزیین نموده و سرو نمایید.
نکات :
1 – دقت کنید این میزان ژلاتین دقیقا برای همین اندازه از مایعات مناسب بوده و در صورت اضافه نمودن مایعات یا ماست ژلاتین نیز باید افزوده شود.
2 – ماست استفاده شده در این دسر باید چکیده و کم آب باشد.
3 – با اضافه کردن پودر کاکائو یا نسکافه می توان طعم و رنگ این دسر را تغییر داد.
4 – این دسر را داخل قالب های بزرگ تر هم میتوانید بریزید و قالب را پس از بستن برگردانید.
منبع : برترین ها