چي لازم دارم؟
خمير يوفكا مستطيلي: 4 ورق
ريواس: 8 عدد
شكر: نصف فنجان
آرد ذرت: نصف فنجان
وانيل: یک قاشق چايخوري
كره ذوب شده: به ميزان لازم
چطور بپزم؟
خمير يوفكا را از فريزر خارج كرده و اجازه دهيد از حالت انجماد دربيايد. ريواسها را بشوييد و پوست بكنيد. سپس آنها را ريز خرد كنيد و درون قابلمه همراه با شكر، آرد، وانيل و مقدار كمي آب براي 10 دقيقه بجوشانيد. يك لايه از خمير را برداشته و سطح آن را كاملا با قلممو به كره ذوب شده آغشته كنيد. سپس لايه دوم را روي لايه اول قرار داده و آن را مطابق لايه قبلي با كره مرطوب كنيد. اين كار را براي لايه سوم و چهارم نيز تكرار كنيد. خمير چند لايه را به چهار قسمت برش بزنيد و مقداري از مواد را وسط هر چهار تكه از خمير قرار دهيد. سر و ته خميرها را مانند بستهبندي شكلات بپيچيد و آنها را درون فر از قبل گرم شده با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلايي شوند.
فوت كوزهگري
براي استفاده از خمير يوفكا منجمد شده ميتوانيد یک تا 2 ساعت قبل از مصرف، بسته را از فريزر خارج كرده و در دماي محيط قرار دهيد. سپس روي بسته خمير با چاقو يك شكاف ايجاد كنيد تا هوا وارد بسته شود. پيشنهاد ميشود لقمههاي ريواس را پس از پخت با شربت ريواس سرو كنيد.
منبع : برترین ها