سس قارچ و خامه با موسیر
مواد لازم
• 200 گرم قارچ حلقه یا خرد شده• 2 قاشق غذاخوری آب• 1/3 پیمانه خامه• 2 قاشق چایخوری آرد• 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده• نصف پیمانه موسیر خرد شده• نصف قاشق چایخوری نمک• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
روش تهیه
1. برای تهیهسسقارچ و خامه با موسیر، ابتدا قارچ را در یک تابه روی حرارت متوسط قراردهید و کمی آب اضافه کنید تا بپزد.2. گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شود (حدود 5 دقیقه).3. در یک کاسه، خامه و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و به قارچ اضافه کنید.4. پنیر، موسیر، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط قارچ اضافه کنید، حدود 7 دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود.
منبع : برترین ها