آخرین خبرها

طرز تهیه ی سس قارچ و خامه با موسیر

سس قارچ و خامه با موسیر

مواد لازم

•    200  گرم قارچ حلقه یا خرد شده•    2 قاشق غذاخوری آب•    1/3 پیمانه خامه•    2 قاشق چایخوری آرد•    2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده•    نصف پیمانه موسیر خرد شده•    نصف قاشق چایخوری نمک•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

lhg547wmuyxxtvog1a8 300x240 - طرز تهیه ی سس قارچ و خامه با موسیر

 
روش تهیه

1.    برای تهیهسسقارچ و خامه با موسیر، ابتدا قارچ را در یک تابه روی حرارت متوسط قراردهید و کمی آب اضافه کنید تا بپزد.2.    گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شود (حدود 5 دقیقه).3.    در یک کاسه، خامه و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و به قارچ اضافه کنید.4.    پنیر، موسیر، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط قارچ اضافه کنید، حدود 7 دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *