آخرین خبرها

طرز تهیه ی پنه پریماورا

137097 791 300x275 - طرز تهیه ی پنه پریماورا

مواد لازم:
– پنه: به مقدار لازم
– روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
– قارچ: 3 عدد درشت
– ریحان خرد شده: 30 گرم
– گوجه فرنگی: 2 عدد درشت
– کاهو: 25 گرم
– نمک  و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:
پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز تست کرده، اضافه می‌کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می‌شود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمی‌گذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی است. حالا وقت آن است که پنه‌ها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.

نکته:
برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا کنند.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *