مواد لازم:
گوشت گاو
سیب زمینی
هویچ
زنجبیل
پیاز
سس شیرین (نوعی سس شیرین که از آرد مخمر شده درست می شود)
سس گوجه فرنگی
نشاسته
نبات
نمک
روغن
دستور پخت:
1- گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.
2- سیب زمینی، هویچ، زنجبیل و پیاز را نیز خرد می کنیم.
3- مقداری روغن را به همراه پیاز و زنجبیل داخل ظرف کمی حرارت می دهیم.
4- از سس شیرین و سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
5- گوشت گاو را در آب جوش و مقداری نبات به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید.
6- پس از اینکه گوشت گاو نرم شد، سیب زمینی و هویچ را اضافه کنید.
7- با کم شدن آب گوشت نمک اضافه کنید.
8- در آخر، کمی نشاسته به مواد بزنید.
منبع : برترین ها