آخرین خبرها

طرز تهیه ی بیف استروگان

Beef stroganoff 300x173 - طرز تهیه ی بیف استروگان

مواد لازم براي 4 نفر:
گوشت گوساله(به صورت باريك خرد شود)=450 گرم
روغن مايع= يك قاشق سوپ‌خوري
كره=25 گرم يا 2 قاشق سوپ‌خوري
پياز بزرگ(به صورت خلالي خرد شود)=يك عدد
آرد گندم=يك قاشق سوپ‌خوري
رب گوجه‌فرنگي=يك قاشق چاي‌خوري
سس خردل=يك قاشق چاي‌خوري
آب ليموترش=يك قاشق چاي‌خوري
خامه=دوسوم پيمانه
به ميزان لازم=نمك و فلفل
جعفري خردشده =كمي براي تزئين
سيب‌زميني=500 گرم
طرز تهيه:
تابه نچسبي آماده كرده و روغن را به‌همراه نيمي از كره در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا روغن داغ شده و كره نيز آب شود. حالا تكه‌هاي گوشت را به روغن اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه يا تا زماني كه گوشت‌ها تغيير رنگ پيدا كنند و متمايل به قهوه‌اي شوند روي شعله زياد اجاق‌گاز حرارت دهيد. پس از آن، گوشت را به‌همراه روغن و‌ آب حاصل از پخت آن به ظرف ديگري منتقل كنيد.
باقيمانده كره را در تابه ريخته و پياز خردشده را در كره آب‌شده به مدت 10 دقيقه تفت دهيد.آرد، رب گوجه‌فرنگي، سس خردل، آب ليموترش و خامه را به ترتيب به پيازداغ اضافه كرده و كمي حرارت دهيد.
حالا گوشت‌هاي سرخ‌شده را به داخل تابه برگردانيد و شعله را كم كنيد و حرارت‌دادن را تا زماني ادامه دهيد كه سس شروع به جوشيدن كند و حباب‌هايي روي آن ايجاد شود. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد. درضمن اضافه‌كردن نمك و فلفل را نيز براي طعم‌داركردن غذا فراموش نكنيد.
در پايان، سيب‌زميني‌هايي را كه به‌صورت خلالي خرد كرده بوديد، در روغن سرخ كرده و پس از ريختن خوراك در بشقاب به‌همراه سيب‌زميني و جعفري خردشده سرو كنيد.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *