مواد لازم
یک سوم فنجان روغن زیتون
4 عدد نان پیتا سفید که به صورت نواری مانند تصویر بالا برش داده شوند
4 عدد گوجه فرنگی متوسط که به ضخامت 1 سانتی متر ورقه شده باشند
4 عدد پیازچه که به قطعات ریز خرده شده باشند
100 گرم زیتون سیاه خرد شده
150 گرم پنیر فتا خرد شده
یک قاشق غذا خوری پونه کوهی
مقداری میخک له شده برای معطر کردن
نمک و فلفل سیاه برای طعم دار کردن
1-یک قاشق غذاخوری روغن را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و حرارت را در درجه متوسط قرار دهید. سپس تکه های نان پیتا را که به شکل نواری برش داده اید را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه آنها را سرخ کنید تا رنگ شان طلایی مایل به قهوه شوند.
2-گوجه ها را در میان بشقاب چیده و سپس نمک و فلفل را به اضافه کنید. پیازچه، زیتون و پنیر فتا خرد شده را نیز به داخل بشقاب به هرشکلی که دوست دارید قرار دهید.
3-روغن زیتون باقی مانده را همراه با پونه و میخک خوب ترکیب کنید. سپس تکه های سرخ شده پیتا را داخل بشقاب ریخته و این مواد ترکیب شده را به آن اضافه کرده و میل نمائید.
منبع : آلامتو