مواد لازم
3 عدد كدوي متوسط
4 عدد تخممرغ
1 ق س آرد سفيد
2 ق س شكر
نوك ق چ زعفران ساييده شده
نوك ق چ دارچين
نمك به مقدار لازم
مقداري روغن براي سرخ كردن
طرز تهیه:
1. كدوها را شسته و پس از پوست كندن، با رنده درشت رنده كنيد. كدوهاي رنده شده را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و همه مواد شامل تخممرغ، آرد، شكر، نمك، زعفران و دارچين را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند.
2. در تابه گردي با اندازه متوسط، مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود؛ سپس مواد را داخل تابه بريزيد و شعله اجاق گاز را براي مدت يك دقيقه زياد كرده ، سپس كم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا كوكو به اصطلاح خودش را بگيرد. پس از اينكه يك طرف كوكو سرخ شد، آن را مانند كوكوي سبزي برش بزنيد و هر تكه را برگردانيد و طرف ديگر را هم در روغن سرخ كنيد.
نكته 1: شما ميتوانيد به جاي آنكه شكر به مواد كوكو بريزيد، آن را از مواد داخل كوكو حذف كرده ولي با كمي آب مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا كمي قوام بيايد، سپس بعد از آماده شدن كوكو، اين شربت را روي كوكو بريزيد و سرو كنيد.
نكته 2: براي خوشرنگ شدن اين كوكو علاوه بر زعفران، از رب گوجه فرنگي هم ميتوانيد استفاده كنيد.
نكته 3: اين غذا را داخل فر نيز ميتوان پخت.
نكته 4: وجود آرد در مواد لازم اين روش پخت، باعث ميشود آب اضافي كدوي رنده شده جذب شده ، از شل شدن كوكو جلوگيري شود.
منبع : برترین ها