پاستای پریماورای خام
از این پس سعی خواهیم کرد در مجله آشپزی مدرن آلامتو ، هر هفته چند دستور غذای خام سالم و خوشمزه را برای شما عزیزان قرار دهیم.
ورقههای باریک کدو تزئین شده با سبزیجات تازۀ و خوشطعم دست به دست هم داده و یک بشقاب پاستای خام رضایتبخش را برای شما به ارمغان خواهند آورد.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد پاستا
4 کدوی بزرگ
2 لیوان نخودفرنگی تازه
1/3 لیوان فلفل دلمۀ قرمز، خورد شده
1 هویج بزرگ، ریز شده
یک لیوان گوجه گیلاسی، چهار قسمت شده
دو قاشق چایخوری ریحان تازه، خورد شده
دو قاشق سوپخوری جعفری مجعد، خورد شده
دو قاشق سوپخوری پوست رنده شدۀ لیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازۀ مجعد برای سرو کردن
مواد سس
1 و ¼ لیوان بادام هندی خام (خیس خورده برای 2 ساعت و سپس کاملا خشک شده)
¾ لیوان آب
1/3 قاشق شهد نارگیل
¼ لیوان آب لیمو
1 قاشق چایخوری نمک
دستورالعمل
قدم اول: با استفاده از پوستکن کدوها را به صورت حلقههای یک سانتیمتری بریده و در یک کاسۀ بزرگ بریزید. این کدوها میبایست مشابه فتوچینی باشند. مواد لازم دیگر برای پاستا را نیز در کاسه بریزید، آنها را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.
قدم دوم: تمام مواد لازم برای سس را در یک مخلوطکن با سرعت زیاد ترکیب کنید تا زمانی که ترکیبی یکدست داشته باشید. این ترکیب را بروی پاستا ریخته و دوباره آن را هم بزنید تا غذای شما کاملا به سس آغشته شود. آن را به چهار کاسه تقسیم کرده و با تزئین جعفری سرو کنید.
منبع : الامتو