مواد لازم شامی با ماهی کپور :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
ماهی چرخ شده
۶۰۰گرم
100 گرم / 100 کالری
نمک و فلفل
به مقدارکافی
100 گرم / 0 کالری
زعفران
به مقدارکافی
100 گرم / 310 کالری
سیب زمینی
۳۰۰گرم
100 گرم / 75 کالری
تخم مرغ
۲عدد
100 گرم / 147 کالری
لپه
۱۵۰ گرم
100 گرم / 359 کالری
سیر
۵۰گرم
100 گرم / 120 کالری
تره
۲۰۰گرم
100 گرم / 25 کالری
گشنیز
۲۰۰گرم
100 گرم / 20 کالری
شنبلیله
۲۰۰گرم
100 گرم / 30 کالری
طرزتهیه شامی با ماهی کپور :
*. ماهی را پس از جدا سازی تیغ ها وتمیز کردن چرخ کنید.
*. سیب زمینی ولپه را پخته , آنها را نیز چرخ کنید.
*. سبزی ها را شسته و بصورت ریز خرد کنید.
*. ماهی ، سیب زمینی ، لپه وسبزیها را با سیر، تخم مرغ ، نمک ،فلفل و زعفران مخلوط کرده وکاملاً ورز دهید.
*. سپس در قالب گرد شکل دهید و وسط آنرا سوراخ کنید در روغن داغ سرخ نمائید.
*. در هنگام سرو غذا می توانید آنرا با لیموترش وجعفری تزئین نمائید.
خواص زعفران :
*. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.
امیدواریم با تهیه این شامی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان
منبع : آکا ایران