مواد لازم فرنی پرتقالی :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شیر
۱ لیوان
100 گرم / 110 کالری
آرد برنج
۲ قاشق سوپخوری
100 گرم / 366 کالری
زرده تخم مرغ
۱ عدد
100 گرم / 339 کالری
وانیل
کمی
100 گرم / 330 کالری
کره
۲۵ گرم
100 گرم / 737 کالری
شکر
۴ قاشق سوپخوری
100 گرم / 400 کالری
آب پرتقال (با تکه های پرتقال)
نصف پیمانه
100 گرم / 33 کالری
طرز تهیه فرنی پرتقالی :
*. همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند.
*. بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود.
*. بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .
*. در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .
اختصاصی آکاایران