مواد لازم
• 250 گرم نخود خيس شده
• يك عدد پياز بزرگ
• 3 حبه سير
• يك قاشق مربا خوري رب گوجه فرنگي
• 1 عدد سيب زميني آب پز كوچك
• 2 قاشق چايخوري ادويه كار ي
• فلفل و نمك و زردچوبه
طرز تهیه
1. ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ کنید (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد).
2. سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه کنید و خوب ورز دهید.
3. لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمي آب اضافه کنید تا مايه نسبتا نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.
4. هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين مي برد و مانند كتلت خواهد شد.
منبع : برترین ها