مواد لازم
• دو فنجان کمپوت سیب
• سه قاشق غذاخوری آب لیمو
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی
• 1/4 فنجان کشمش
• یک فنجان آرد سفید
• 3/4 فنجان شکر
• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف فنجان شیر
• دو قاشق غذاخوری کره
• دو قاشق چایخوری وانیل
• نصف فنجان گردوی خرد شده
• 3/4 فنجان بستنی کارامل
• نصف فنجان آب
• یک قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
2. در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن بیفزایید. سپس روی کشمش ها بریزید.
3. بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
منبع : برترین ها