مواد لازم :
برنج
یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شده
نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده
یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو
به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده
دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
* برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم.
* ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه میداریم) و برنج را دم میکنیم.
* برای تهیهی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبی داشته باشد.
منبع : آکا ایران