مواد لازم بادمجان شکم پر ایتالیایی:
بادمجان متوسط : 2 عدد
سیر : 2 حبه بزرگ
گوجهفرنگی بزرگ : 2 عدد
جعفری تازه ساتوریشده : ¼ پیمانه
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
خرده نان : ¾ پیمانه
پنیر پارمزان : ½ پیمانه
آویشن خشک : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-فر را با دمای 185 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
2- بادنجانها را میشوییم و آنها را از طول نصف میکنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان 6 برش ایجاد میکنیم.
3- گوجهفرنگی را به صورت لایههای نازک خرد میکنیم.
4- درون برشها را با برشهای گوجهفرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رندهشده و جعفری پر میکنیم.
5- بادنجانهای پر شده را با نمک و فلفل مزهدار میکنیم و روی آنها روغن زیتون میریزیم. آنها را به مدت 30 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجانها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.
6- در یک کاسه متوسط، خردههای نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل میریزیم و آنها را با هم مخلوط میکنیم. سپس آنها را روی بادنجانها میریزیم و باز آنها را داخل فر میگذاریم تا لایه رویی آنها کمی قهوهای شود. سپس آن را از فر خارج میکنیم و داغ، سرو میکنیم.
منبع : برترین ها