آخرین خبرها

طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا

طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا

Pesto Chicken Florentine - طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا

خوراکی فوق‌العاده غنی از مرغ، اسفناج و سس‌ خامه‌ای پستو. اگر با نان ترد و سالاد کاهو سرو شود، طعمی فوق‌العاده خواهد داشت!

مواد اولیه مخصوص ۴ نفر :
۲ قاشق سوپ‌‌‌خوری روغن زیتون
۲ حبه سیر کاملا ساطوری شده
۴ تکه سینه مرغ پوست‌کنده شده، بی‌استخوان و باریک خردشده
۲ فنجان برگ اسفناج تازه
۱ بسته (معادل ۱۵۰ گرم) سس آلفردوی آماده
۲ قاشق سوپ‌خوری سس پستو (ریحان و سیر)
۱ بسته (معادل ۲۵۰ گرم) پاستای پنه
۱ قاشق سوپ‌خوری پنیر رومانوی (پنیر تند) رنده شده
لیست خریدتان را چک کنید تا مطمئن شوید همه را تهیه نموده‌اید
آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۳۵ دقیقه

آماده سازی مواد تا سرو: ۵۵ دقیقه

طرز تهیه
قابلمه‌ای برداشته، روغن را درون آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. سیر را برای مدت ۱ دقیقه سرخ کنید؛ سپس مرغ را اضافه کنید و برای مدت ۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید. هنگامی که مرغ‌ها تقریبا پخته شد (درونش صورتی نباشد) اکنون اسفناج را اضافه کنید و باز هم برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.

در همین حین، سس آلفردو را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آماده کنید. هنگامی که سس آماده شد، ۲ قاشق سوپ‌خوری پستو را به سس آلفردو بیافزایید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه بزرگ مقداری آب و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد، پاستاها را برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش بریزید تا بپزند، بعد از آب خارج کنید و درون آبکش بریزید تا آبش گرفته شود.

مرغ‌ها و مخلوط اسفناج را به پاستاها اضافه کنید، سپس سس پستو و آلفردو را اضافه نمائید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، پنیر رنده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *