سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه قنبر پلو

طرز تهیه قنبر پلو

a02044110364102a

مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار ۴ قاشق سوپخوری
شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد درشت
آرد نخود چی ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید, کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.
نکات
مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه!
‬میتونید به مایه گوشتی, کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید.
قلقلی ها رو خیلی سرخ نکنید, چون بعد توی پلو خشک میشه.
‬قنبر پلو یکی از پلوهای مخلوط شیرازی هاست.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس