پنجشنبه , 27 جولای 2017
آخرین محصولات
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی خورشت با گوشت بره

طرز تهیه ی خورشت با گوشت بره

v5xud5sl26fia7ef9pg3

مواد لازم:

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده 800گرم
سوپ گوجه 420 گرم
آب 6 فنجان
جو پوست کنده یک دوم فنجان
گوشت استیک خرد شده در قطعات 3 سانتی متری
نان تست 150 گرم
هویج و کرفس هر کدام ۱۵۰ گرم خرد شده
طرز تهیه:

1. روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت گرم کنید.

2. گوشت خرد شده را در روغن بریزید و هم بزنید تارنگ آن کمی تیره تر شود.

3. در این هنگام آرد، پیاز، کرفس خرد شده و هویج را اضافه کنید.

4. بپزید و هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند.

5. سپس گوجه فرنگی ها را بریزید و سوپ را با میزان آبی که در پشت پاکت آن آمده است به مواد اضافه کنید.

6. 2 ساعت با حرارت ملایم در حالیکه درب ظرف را گذاشته اید مواد را بپزید.

7. سپس در ظرف سرو بریزید و روی آنرا با تکه های نان تست تزیین کنید.

منبع : پرشین وی

طرز تهیه ی خورشت با گوشت بره
به این مطلب امتیاز دهید

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*