سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی سالاد هویج

طرز تهیه ی سالاد هویج

387549_701

مواد لازم

هویج پخته شده: 500 گرم
سیب‌زمینی پخته شده: 300گرم
ساقه پیازچه ریز شده: 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای ریز شده: 3 قاشق غذاخوری
ساقه کرفس ریز شده: 2 شاخه
سس مایونز، خردل و سس فرانسوی: از هر کدام یک‌سوم لیوان
سرکه و لیموترش: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
شوید خرد شده در صورت تمایل: نصف لیوان

روش تهيه:

1. ابتدا هویج‌های پخته‌شده و سیب‌زمینی‌ها را ریز خرد کرده، سس‌ها، سرکه یا لیمو، فلفل دلمه‌ای، شوید، نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و سپس سیب‌زمینی، هویج و و کرفس را با سس حاصل مخلوط می‌کنیم و همه مواد را خوب هم می‌زنیم، وقتی کاملا مخلوط شدند در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه مواد به خورد یکدیگر بروند.

2. هنگام سرو ساقه‌های پیازچه را نیز مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. برای عکس سالاد را در دیس به شکل هویج فرم داده‌ام و روی آن را با حلقه‌هایی از هویج پخته شده و برگ‌های کرفس تزئین کرده‌ام.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس