پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی سوپ اسفناج

طرز تهیه ی سوپ اسفناج

378263_575-300x300

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

• یک عدد پیاز متوسط خرد شده

• 4 حبه سیر رنده شده

• دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر

• دو قاشق غذاخوری کره

• 850 گرم آب مرغ

• یک عدد سیب زمینی خرد شده

• 510 گرم اسفناج تازه

• نمک

• دو پیمانه شاهی آبی

• 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده

• دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی سوپ اسفناج
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *