سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی سوپ اسفناج

طرز تهیه ی سوپ اسفناج

378263_575-300x300

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

• یک عدد پیاز متوسط خرد شده

• 4 حبه سیر رنده شده

• دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر

• دو قاشق غذاخوری کره

• 850 گرم آب مرغ

• یک عدد سیب زمینی خرد شده

• 510 گرم اسفناج تازه

• نمک

• دو پیمانه شاهی آبی

• 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده

• دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس