آخرین خبرها

طرز تهیه ی ماهی قزل آلاي شكم پُر

trout recipe 300x135 - طرز تهیه ی ماهی قزل آلاي شكم پُر

مواد لازم براي 4 نفر:

قزل‌آلاي درسته 4 عدد
آب ليموترش 1 عدد
نمك 1 قاشق چايخوري
سير 2 حبه
شويد خشك 4 قاشق چايخوري
جعفري تازه 4 قاشق چايخوري
پنير فتا 200 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
ژامبون چرب 200 گرم
پياز كوچك نگيني خرد شده 2 عدد
كره 1 قاشق غذاخوري
آب سبزيجات (قرص سبزيجات) 125 ميلي‌ليتر
طرز تهيه:
فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. شكم ماهي را شكاف دهيد تا پهن شود. تيغ وسط را خارج كنيد. داخل شكم ماهي را با آبليمو و نمك مزه‌دار كنيد. سير را خرد كرده با سبزيجات، پنير و نمك و فلفل مخلوط كنيد و با اين مواد شكم ماهي را پر كنيد. ماهي را در ورقه‌هاي ژامبون درسته پيچيده و با نخ محكم كنيد. ماهي را به مدت 30 دقيقه در كره، داغ كرده داخل فر بگذاريد تا مغز پخت شود.پيازهاي نگيني را با كره سرخ كرده، آب سبزيجات را افزوده و به مدت 5 دقيقه بگذاريد تا بپزد. در مرحله پاياني پخت (10 دقيقه آخر) روي ماهي بريزيد.
اين ماهي در كنار پوره سيب‌زميني و كاهو سرو مي‌شود.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *