چهار شنبه , 26 سپتامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی سوپ مرغ اسپایسی و ذرت

طرز تهیه ی سوپ مرغ اسپایسی و ذرت

378264_949-300x300

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه و پخت: 60 دقیقه

مواد لازم

• 8 ورق ژامبون خرد شده

• 450 گرم سینه بدون استخوان مرغ، نگینی خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1.5 پیمانه فلفل شیرین قرمز، خرد شده

• یک پیمانه پیاز خرد شده

• 1 تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده

• 4 حبه سیر رنده شده

• 1/3 پیمانه آرد کامل

• 6 پیمانه آب مرغ کم نمک

• دو عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده

• دو پیمانه ذرت شیرین

• 1.5 پیمانه خامه فرم گرفته

• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

2. مرغ ها را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مرغ ها پخته شوند. فلفل شیرین و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. در این مرحله آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

3. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بدون در 10 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بماند. مرغ، ذرت، خامه و فلفل هندی را نیز اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی سوپ مرغ اسپایسی و ذرت
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *