آخرین خبرها

آموزش پخت سوشي ( غذاي ژاپني )

Western Sushi 300x110 - آموزش پخت سوشي ( غذاي ژاپني )

مواد لازم :

برنج  2 فنجان
آب  3 فنجان
سركه  0.45 فنجان
شكر  0.5 فنجان
نمك  4 قاشق مرباخوري
جلبك دريايي  150 گرم
خردل  2 قاشق مرباخوري
خيار بدون پوست  1 عدد
اسفناج  100 گرم
گوشت بدون استخوان  100 گرم
زنجبيل  60 گرم
تخم مرغ  2 عدد
طرز تهيه سوشی:
شما مي توانيد براي سهولت پيچيدن رولتها از صفحه حصيري براي زير آن استفاده كنيد , همچنين مي توانيد بجاي جلبك به دلخواه از برگ مو يا اسفناج استفاده كنيد
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
رولت سوشي را طي شش مرحله درست كنيد :
مرحله 1 :روي برنج آب ريخته و بمدت يك ساعت كنار بگذاريد و آبكش كنيد , برنج و 3 فنجان آ‘ را در قابلمه اي بجوشانيد سپس شعله زير آن را كم كرده تا با حرارت ملايم بدون اينكه درب آن را بگذاريد بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اينكه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زير آن را تا آنجا كه ممكن است كم كنيد و بمدت 5 دقيقه بپزيد و بگذاريد تا كمي خنك شود سپس مخلوط سركه , شكر و نمك را به افزوده بهم بزنيد , ورقه هاي جلبك را كمي تفت داده
مرحله 2 :از پهناي ورقه جلبك يك قطعه 4 سانتي متري مطابق تصوير ببريد , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصيري قرار داده و تكه 4 سانتي متري را وسط تكه بزرگتر بگذاريد , اين عمل سبب مي شود تا هنگام پيچيدن ورقه محكم تر باشد.
مرحله 3 :يك پنجم برنج را روي رشته جلبك پهن كرده و چهار سانتي متر لبه آن را مطابق تصوير خالي بگذاريد , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصوير گود كنيد و در صورتيكه برنجها خيلي چسبنده بودند انگشتانتان را با كمي يركه مرطوب كنيد .
مرحله 4 :سس خردل را در قسمتي كه گود كرديد پخش كنيد , مخلوط خيار , اسفناج و گوشت يا در صورت تمايل مخلوط زنجبيل و املت را وسط برنج قرار دهيد .
مرحله 5 :با كمك صفحه حصيري ورقه جلبك را محكم بپيچيد .
مرحله 6 :صفحه حصيري را برداشته و با چاقوي تيزي رولت را بصورت برشهاي گرد 4 سانتي متري ببريد

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *