سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی مارمالاد سیب جنگلى

طرز تهیه ی مارمالاد سیب جنگلى

372759_395-285x300

مواد لازم

• 1 کیلو گرم سیب درختی

• 1 کیلو گرم شکر

• 4 تا 5 لیوان آب

• 3 عدد چوب دارچین

• هل

• کشمش و خلال بادام

• زعفران آب شده به میزان لازم

• 2 قاشق غذا خوری آبلیمو

طرز تهیه

1. سیب ها را بشویید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید. در قابلمه اى متوسط شکر و آب را با هم مخلوط و سیب ها را هم اضافه کنید و روى اجاق با حرارت متوسط بگذارید تا آب بجوش بیاید.

2. حرارت را ملایم کنید و بگذارید تا آرام آرام سیب پخته شود. هل و دارچین را هم بعد از جوش آمدن اضافه کنید و بگذارید مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.

3. سپس بادام، کشمش و زعفران حل شده را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگه نیز مارمالاد سیب جنگلى پخته و نرم شود.

4. در آخر هم آبلیمو اضافه کنید و بگذارید مارمالاد سیب جنگلى چند ساعت در همان قابلمه بماند و خنک و سفت شود. سپس در شیشه تمیز بریزید.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس