پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی مارمالاد سیب جنگلى

طرز تهیه ی مارمالاد سیب جنگلى

372759_395-285x300

مواد لازم

• 1 کیلو گرم سیب درختی

• 1 کیلو گرم شکر

• 4 تا 5 لیوان آب

• 3 عدد چوب دارچین

• هل

• کشمش و خلال بادام

• زعفران آب شده به میزان لازم

• 2 قاشق غذا خوری آبلیمو

طرز تهیه

1. سیب ها را بشویید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید. در قابلمه اى متوسط شکر و آب را با هم مخلوط و سیب ها را هم اضافه کنید و روى اجاق با حرارت متوسط بگذارید تا آب بجوش بیاید.

2. حرارت را ملایم کنید و بگذارید تا آرام آرام سیب پخته شود. هل و دارچین را هم بعد از جوش آمدن اضافه کنید و بگذارید مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.

3. سپس بادام، کشمش و زعفران حل شده را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگه نیز مارمالاد سیب جنگلى پخته و نرم شود.

4. در آخر هم آبلیمو اضافه کنید و بگذارید مارمالاد سیب جنگلى چند ساعت در همان قابلمه بماند و خنک و سفت شود. سپس در شیشه تمیز بریزید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی مارمالاد سیب جنگلى
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *