آخرین خبرها

طرز تهیه ی پوره سیب زمینی با سرکه بالزامیک

2011 1 23 10 4 43 - طرز تهیه ی پوره سیب زمینی با سرکه بالزامیک

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با سرکه بالزامیک:

سیب زمینی – یک کیلوگرم، پوست کنده و تکه کنید.

کره – ‌۵۰ گرم

روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک – یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سرکه بالزامیک:

سیب زمینی‌ها را درون قابلمه حاوی آب و نمک ریخته و آن‌ها را روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن‌ها را درون آبکش بریزید. سیب‌ زمینی‌ها را مجددا درون قابلمه که هنوز گرم است برگردانید و آن‌ها را روی حرارت کم به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که رطوبت آن‌ها گرفته شود حرارت دهید. سیب زمینی‌ها را درون دستگاه غذاساز ریخته و کم کم کره و روغن زیتون را درون آن بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در آخر، درون پوره، سرکه بالزامیک بریزید و تا سرد نشده غذا را میل کنید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *