زبرا کیک یا کیک گوره خری
سلام دوستان عزیز امیدوارم از دستور کاربردی ومفیدی که براتون قراردادم خوشتون بیاد.
یکی از نکات مهم این دستور
غلظت مناسب مایع کیک هست
که در ادامه دقیق براتون میگم
و مورد دیگه اگر آدم کم حوصله ای هستید
توصیه میکنم دور و بر این کیک نرید
چون آماده کردن مایع شاید ۱۰ دقیقه زمان لازم داشته باشه
ولی اگر بخواید کیک به این ظرافت داشته باشید
باید حدود نیم ساعت با دقت و حوصله کار رو ادامه بدید
اول بریم سراغ مواد موجود در این کیک
آرد سفید قنادی (۳ صفر)———— ۳۷۵ گرم یا دو نیم پیمانه
شکر——————۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر—————۱ قاشق چایخوری
شیر——————۲۵۰ گرم یا یک پیمانه
روغن مایع—————-۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
تخم مرغ—————- ۳ عدد
وانیل—————— یک چهارم قاشق چایخوری
……………………
مواد ترکیبی
آرد و پودر کاکائو……….. هر کدام ۱ قاشق غذاخوری (میتونید تا دو قاشق غذاخوری هم از هر کدوم استفاده کنید)
………………..
قالب مورد نظر
قالب گرد با ارتفاع ۷ و دهانه ۲۳
……………………..
مرحله اول—– تخم مرغ و شکر و پودر وانیل رو با همزن بزنید تا به صورت یکنواخت در بیاد
مرحله ۲————- روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید
مرحله ۳———— شیر رو اضافه کنید و هم بزنید
مرحله ۴٫٫٫٫٫٫٫٫٫آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید و به مایع اضافه کنیدو با هم زن مخلوط کنید تا مایع یک دست بشه
مرحله ۵٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫مایع رو وزن کنید و دقیقآ به دو قسمت مساوی تقسیم کنید یا پیمانه کنید
که آخر کار یکی از موادتون زیاد نیاد و اینکه غلظت دو مایع یکسان باشه
و به یکی از مایع کیک یک قاشق غذاخوری آرد
و به یکی دیگه یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت بشه
کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کنید
فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید
و یک قاشق از مواد سفید رو دقیقآ در مرکز قالب بریزید
دو تا قاشق کوچیک کنار دستتون باشه برای تمیز کردن قاشقهای بزرگ که همه یک قاشق کاملا داخل قالب ریخته بشه
یک قاشق مایع کاکائویی رو دقیقآ بریزید در مرکز مایع سفید
مرحله بعد یک قاشق مایع سفید در مرکز مایع کاکائویی
کل مواد کیک..حدود۵۵-۶۰ لایه
یک چاقوی تمیز بردارید و به صورت رفت و برگشت عمیق تا کف قالب روی کیک رو نقش بندازید یعنی چاقو رو کاملا داخل مایع فرو کنید
قالب رو در طبقه وسط فر که حالا دیگه حسابی گرم شده بذارید
به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه
بازم میگم
این مدت زمان به نسبت فرها متفاوته
بنابراین بعد از گذشت زمان ۴۰ دقیقه در فر رو باز کنید و با یک سیخ چوبی کیک رو تست کنید
اینم نتیجه کار
نام:زبرا کیک(کیک راه راه)
مدت زمان تهیه
۴۵ دقیقه آماده کردن مایع و قالب ریزی
۴۵ دقیقه پخت
اندازه قالب….گرد ۲۳ سانتی با ارتفاع ۷
دمای فر 180 درجه سانتیگراد
میزان سرو ۱۰ نفر
مریم گل