آخرین خبرها

طرز تهیه kheer (پودینگ برنج)

طرز تهیه Kheer‏ (پودینگ برنج) ‏

Kheer Rice Pudding - طرز تهیه kheer (پودینگ برنج)

 

این پودینگ برنج هندی بسیار خوشمزه‌ است. بهترین پودینگ برنجی که تا به حال خوردم و تهیه‌ی آن بسیار ساده است. ‏

مواد لازم: ‏
مخصوص ۴ نفر

‏۲ فنجان شیر نارگیل ‏
‏۲ فنجان شیر
‏۳ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید ‏
‏½ فنجان برنج باسماتی ‏
‏¼ فنجان کشمش ‏
‏½ قاشق چایخوری پودر هل ‏
‏½ فنجان گلاب( اختیاری) ‏
‏¼ فنجان بادام برشته، خردشده
¼ فنجان پسته، خردشده ‏
آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه ‏
زمان پخت: ۲۵ دقیقه ‏
مجموع زمان: ۳۵ دقیقه ‏

طرز تهیه: ‏
شیر نارگیل، شیر و شکر را درون دیگچه‌ای بزرگ ریخته، روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. برنج باسماتی را اضافه نمائید و ‏هم بزنید، حرارت را کم کنید اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند تا مواد غلیظ شوند و برنج‌ها نرم شوند. ‏
کشمش، هل و گلاب را اضافه نمائید و اجازه دهید باز هم فرایند پخت ادامه یابد. مواد آماده شده را با ملاقه درون کاسه‌های ‏مخصوص سرو خالی نمائید و با پسته و بادام تزئین کنید. ‏

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *