طرز تهیه Kheer (پودینگ برنج)
این پودینگ برنج هندی بسیار خوشمزه است. بهترین پودینگ برنجی که تا به حال خوردم و تهیهی آن بسیار ساده است.
مواد لازم:
مخصوص ۴ نفر
۲ فنجان شیر نارگیل
۲ فنجان شیر
۳ قاشق سوپخوری شکر سفید
½ فنجان برنج باسماتی
¼ فنجان کشمش
½ قاشق چایخوری پودر هل
½ فنجان گلاب( اختیاری)
¼ فنجان بادام برشته، خردشده
¼ فنجان پسته، خردشده
آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مجموع زمان: ۳۵ دقیقه
طرز تهیه:
شیر نارگیل، شیر و شکر را درون دیگچهای بزرگ ریخته، روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. برنج باسماتی را اضافه نمائید و هم بزنید، حرارت را کم کنید اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند تا مواد غلیظ شوند و برنجها نرم شوند.
کشمش، هل و گلاب را اضافه نمائید و اجازه دهید باز هم فرایند پخت ادامه یابد. مواد آماده شده را با ملاقه درون کاسههای مخصوص سرو خالی نمائید و با پسته و بادام تزئین کنید.
منبع : آلامتو