غذای گلپايگانیها؛ گوشت و نخودآب
آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. برای همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست ميكنند كه فقط مخصوص اين شهر است.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت – زهرا نصرآبادی: آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. برای همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست ميكنند كه فقط مخصوص اين شهر است. آبگوشتي به نام نخودآب. اگر آبگوشتخور هستيد حتما اين مدلش را امتحان كنيد.
غذای گلپايگانیها؛ گوشت و نخودآب
مواد لازم برای 4 نفر
300 گرم گوشت آبگوشتي بره
2 عدد پياز
1 پيمانه نخود
1 پيمانه برنج
2/1 پيمانه ماش
2 ق س رب گوجهفرنگي
1 عدد گوجهفرنگي
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
1. نخود وماش را قبل از اينكه بپزيد حتما خيس كنيد
2. گوشت را با پيازها و بدون هيچ ادويهاي با چهار ليوان آب بگذاريد تا بپزد.
3. نخود و ماش را هر كدام جداگانه بپزيد.
4. وقتي نخود و ماش پخت امتحان كنيد ببينيد گوشت پخته يا نه. اگر گوشت پخته بود نخود و ماش را به آن اضافه كنيد.
5. برنج را بشوييد و داخل آبگوشت بريزيد.
6. گوجهفرنگي نگيني شده، نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه را هم اضافه كنيد و بگذاريد نيم ساعت براي خودش بجوشد و جا بيفتد.
نکته:
اگر به گوشتی که در حال پختن است نمک بزنید، دیرتر می پزد. بهتر است نمک را بعد از اینکه گوشت پخت به آن اضافه کنید.
منبع : برترین ها