آخرین خبرها

طرز تهیه آلو مسما

طرز تهیه آلو مسما ” آلو مسما یکی از خورشتهای بسیار لذید مخصوص خطه گیلان می باشد این غذا معمولا با برنج سرو می شود اما برای کسانیکه رژیم دارند می توان با نان هم مصرف کرد دستور تهیه خورشت آلو مسما بسیار اسان می باشد

khoroshe alo mosama - طرز تهیه آلو مسما
tahe alo mosama

مواد لازم برای آلو مسما

۱- مرغ یا مرغابی یک عدد،

۲- پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری،

۳- آلوی بخارایی یا آلوی خراسان ۲۵۰ گرم ،

۴- رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری،

۵- بادمجان قلمی ۲ عدد،

۶- گوجه فرنگی ۲ عدد،

۷- نمک – فلفل و ادویه به مقدار لازم .

دستور تهیه آلو مسما

برای تهیه آلو مسما ابتدا مرغ را آب پز نموده و سپس به همراه پیاز سرخ شده ، رب و آلوی خیس داده شده ،در روغن و ادویه تفت می‌دهند. سپس ۱ لیوان آب مرغ، به مواد اضافه نموده و روی حرارت ملایم می‌گذارند تا به تدریج آب مرغ تبخیر شود . در انتها نیز غذا را با بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده تزیین نموده جهت سرو سر سفره آماده می کنیم . لازم است یاد آور شوم که در قصل شکار مرغابی وحشی بجای مرغ با مرعالی طبخ میکنیم ،و همچنین در صورت پسند ذائقه می‌توان از ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری رب انار به اضافهٔ مقداری شکر در طبخ استفاده کرد.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *