750گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران گوساله-750 گرم بامیه-3 قاشق پیاز سرخ کرده-2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی-آبلیمو 3 قاشق سوپ خوری-نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
گوشت را می شوییم و قطعه قطعه می کنیم سپس آن را با پیاز سرخ کرده،در قابلمه ریخته و با مقداری آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.بامیه را می شوییم و فقط چوب های ته آن را می گیریم.آن را در ظرف آب جوشی ریخته با یک قاشق نمک می گذاریم تا کمی بپزد.باید دقت کرد تا بامیه زیاد پخته نشود تا لیزی آن درنیاید.سپس بامیه را در صافی ریخته رب و آبلیمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل آن ریخته و می گذاریم تا جا بیفتد.