دستور پخت خوراک لوبیا و مرغ *
مواد تشکیل دهنده
لوبیا کشاورزی – 1 لیوان
سیب زمینی – 2 عدد متوسط
پیاز داغ طلایی – 3 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذا خوری یا پوره 3 گوجه
روغن – به میزان لازم
هویج – 3 عدد حلقه شده
سینه مرغ یا چرخ کرده قلقلی – 200 گرم
نمک- زردچوبه- فلفل – به میزان لازم
آبغوره – 1 قاشق غذا خوری
دستورالعمل ها :
درست کردنش خیلی راحته.
اول بگم که بهتره لوبیاتون رو از کمی جلوتر توی اب خیس کنید و دو سه باری ابش رو عوض کنید تا نفخش بره.
اگر عجله داشتید و نشد توی یه شیر جوش بریزید و بگذارید روی گاز تا بجوشه و بعد از 10 دقیقه ابش رو خالی کنید و لوبیاش رو توی دستور استفاده کنید.
توی یه قابلمه پیاز داغ رو همراه مقداری روغن بریزید و مرغ یا قلقلی هاتون رو توش تفت بدید و نمک بزنید و زردچوبه.
حالا لوبیا رو بریزید و حدود 2 تا 3 لیوان بهش اب اضافه کنید و بگذارید بپزه.
حدود چهل دقیقه بعد هویج هاتون رو اضافه کنید و یک ربع بعدش هم سیب زمینیهاتون رو اضافه کنید( میتونید سیب زمینی ها رو جدا گونه خلالی سرخ کنید و در زمان سرو روی خوراک بدید. خوشمزه تر و خوشگل تر و صد االبته پر کالری تر می شه)
اما حالت سالم تر و رژیمی ترش اینه که سیب زمینیها رو هم اضافه موادتون بکنید.و آبپز بشه
در آخر بهش پوره 3 تا گوجه فرنگی و یا 1 قاشق غذا خوری رب گوجه بزنید و 1 قاشق غذا خوری آبغوره و 10 دقیقه بعد که آب غذا کشیده شد و جا افتاد غذامون خاضره.
هم با نون خوشمزه می شه و هم برنج.
برای بچه هایی که مشکل یبوست دارند و همچنین برای سلامت خودتون می تونید از روغن زیتون توی این دستور به جای روغن سرخ کردنی استفاده کنید.