آخرین خبرها

دستور پخت خورشت آلو هویج

دستور پخت خورشت آلو هویج “

گوشت گوسفندي 300 گرم

آلو زرد 200 گرم

هويج 500 گرم

زعفران دم‌كرده دو قاشق مرباخوري

آب پنج پيمانه

روغن چهار قاشق سوپخوري

پياز دو عدد

آب ليموترش سه قاشق سوپخوري

شكر يك قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

آلو و هویج - دستور پخت خورشت آلو هویج
خورشت آلو و هویج

دستور پخت خورشت آلو هویج

ابتدا يكي از پيازها را به صورت نگيني خرد كرده و در نيمي از روغن تفت مي‌دهيم.

سپس گوشت گوسفندي را كه به صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كرده‌ايم به پيازداغ اضافه كرده و تفت مي‌دهيم.

نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده، چهار پيمانه از آب را اضافه كرده و مي‌گذاريم تا زماني كه آب خورش به اندازه چند قاشق رسيد، بپزد.

يك پياز ديگر را نيز به صورت نگيني خرد كرده و در روغن تفت مي‌دهيم. سپس هويج‌هاي خلالي‌شده را به پياز افزوده، شكر را نيز اضافه كرده و مي‌گذاريم تا سرخ شود.

در اين مرحله مخلوط پياز و هويج را به گوشت مي‌افزاييم. توجه داشته باشيد كه هويج‌ها را نبايد با قاشق زياد هم زد زيرا خرد مي‌شود و شكل نامناسبي به خورش‌ها مي‌دهد.

رب گوجه‌فرنگي را با مقداري آب مخلوط كرده، زعفران را به آن افزوده سپس اين سس را به گوشت و هويج اضافه مي‌كنيم.

آلوهايي را كه از قبل خيس كرده‌ايم به خورش افزوده سپس مي‌گذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 دقيقه بجوشد تا هويج‌ها بپزند و خورش جا بيفتد.

در مرحله آخر آب ليموترش را به خورش اضافه مي‌نماييم. اين خورش خوشمزه را با پلوي زعفراني سرو و ميل كنيد.

4/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *