آخرین خبرها

دستور طبخ خورشت هویج

دستور طبخ خورشت هویج “

هویج خلال شده = یک کیلو

گوشت ماهیچه = نیم کیلو

پیاز =یک عدد

گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد

لیمو عمانی =دو الی 3 عدد

آب گوشت =یک لیوان و نیم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم

روغن مایع = به اندازه کافی

هویج - دستور طبخ خورشت هویج
دستور طبخ خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج :

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *