طرز تهیه خورشت آلو اسفناج “
این غذا را با گوشت گوساله و گوسفند هم می توانید آماده کنید از انواع آلو و آلوچه هم در پخت ان می توانید استفاده کنید با توجه به طبع سرد این غذا بهتر است در این غذا از مقدار بیشتری فلفل قرمز استفاده کنید
این غذا یکی از پر طرفدار ترین غذا ها در دنیاست (در خارج از ایران هم با کمی تغییر درست می شود) وجود آهن و مواد مغذی در اسفناج ارزش غذایی این غذا را بالا برده است و مقدار کالری آن هم با توجه به مقدار روغن غذا برای یک وعده غذایی مناسب است .
براي 2 نفر
زمان آماده سازي : 30 دقيقه
زمان پخت : 60 دقيقه
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج
مرغ :300 گرم (2 تکه)
اسفناج :300 گرم
آلو بخارا :8 عدد
پیاز ریز خرد شده :1 عدد
آبغوره: 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل ، زرد چوبه ، آب و روغن به مقدار لازم
دستور تهيه خورش آلو اسفناج :
ابتدا تکه های مرغ را با مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه حدود 30 دقیقه آب پز می کنیم ، داخل یک قابلمه پیاز را با مقداری نمک و زرد چوبه روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود اسفناج های شسته و خرد شده را اضافه کرده ومی گذاریم بپزد ( حجم اسفناج به سرعت کم می شود و آب می اندازد ) ، آلو ها را با آب سرد شسته و اضافه می کنیم ، مرغ های پخته را به سبزیجات اضافه کرده وکمی آب به آن اضافه می کنیم ،آبغوره را اضافه کرده و نمک و فلفل را اندازه می کنیم و 20 دقیقه دیگر پخت را ادامه می دهیم تا خوب جا بیفتد. این غذا را عموما با برنج سرو می کنند ولی می توانیم با نان هم آن را سرو کنیم.