دستور طبخ دل مرغ ” مواد لازم و دستور تهیه یک غذای خوشمزه به نام دل مرغ با چیپس رو براتون تو این مطلب از دانشنامه تی تیل قرار داده ایم .
دستور طبخ دل مرغ
مواد لازم برای 4 نفر:
سیبزمینی متوسط: 2 عدد
دل مرغ: 500 گرم، پاککرده
پیاز قرمز: یک عدد، خلالی
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
1 – یک تابه را بدون روغن روی شعله متوسط داغ کنید، پیاز را 7، 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس آن را از تابه خارج کنید.
2 – چهار قاشق غذاخوری روغن را در همان تابه ریخته و داغ کنید، سپس دلهای مرغ را 10 دقیقه در آن سرخ کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.
3 – پیاز را به تابه برگردانده و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه کرده و یکی دو دقیقه آن را تفت د هید.
4 – یک چهارم پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید. هنگامی که خوراک شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و با در بسته 15 دقیقه آن را بپزید. نمک غذا را اندازه کنید.
5 – سیب زمینیها را به ضخامت نیم میلیمتر ورقه ورقه کرده و پس از شستن و خشک کردن کمی نمک پاشیده و در روغن سرخ کنید تا چیپس شود. خوراک دل را با چیپس سیبزمینی، لیموترش و سالاد سبز سرو کنید.