طرز تهیه جگر سرخ شده ” امروز طرز تهیه جگر سرخ شده از کشور بولیوی رو براتون قرار داده ایم . مواد لازم گفته شده برای این غذا برای6 نفر می باشد
مواد لازم برای جگر سرخ شده
جگر ( گوسفند ) ” حدود 1 کیلو
سیر خرد شده ” 2 حبه (10 گرم)
نمک و فلفل سیاه ” به مقدار لازم
سرکه سیب ” 1/2 پیمانه ( 80 میلی لیتر)
آذد ” به مقدار لازم
روغن مایع سرخ کردنی ” به مقدار لازم
پیاز ( حلقه شده نازک )” 3 عدد حدود 420 گرم
روش تهیه جگر شرخ شده
جگر را شسته پوست آنرا بگیرید و خرد کنید با مخلوط سیر نمک فلفل سرکه به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید سپس از مایه خارج کرده و در مقداری آرد بغلتانید و سرخ کنید .
پس از آن حلقه های پیاز را هم در مقداری روغن سرخ کرده و همراه با جگر سرخ شده در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری لیمو ترش و زیتون تزئین و سرو نمایید.
نکته ” باید مقدار روغن استفاده شده برای سرخ کردن جگر کم باشد .
سرخ شدن بیش از حد جگر باعث سفت شدن آن می شود .
بدانیم ” در هر پرس جگر مخصوص
انرژی 337 کیلو کالری
چربی 8/6 گرم
کربوهیدرات 15/5 گرم
پروتئین 35/8 گرم