آخرین خبرها

طرز تهیه جگر سرخ شده

طرز تهیه جگر سرخ شده ” امروز طرز تهیه جگر سرخ شده از کشور بولیوی رو براتون قرار داده ایم . مواد لازم گفته شده برای این غذا برای6 نفر می باشد

jegar - طرز تهیه جگر سرخ شده
طرز تهیه جگر سرخ شده از کشور بولیوی

مواد لازم برای جگر سرخ شده

جگر ( گوسفند ) ” حدود 1 کیلو

سیر خرد شده  ” 2 حبه (10 گرم)

نمک و فلفل سیاه ” به مقدار لازم

سرکه سیب ” 1/2 پیمانه ( 80 میلی لیتر)

آذد ” به مقدار لازم

روغن مایع سرخ کردنی ” به مقدار لازم

پیاز ( حلقه شده نازک )” 3 عدد حدود 420 گرم

روش تهیه جگر شرخ شده

جگر را شسته پوست آنرا بگیرید و خرد کنید با مخلوط سیر نمک فلفل سرکه به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید سپس از مایه خارج کرده  و در مقداری آرد بغلتانید و سرخ کنید .

پس از آن حلقه های پیاز را هم در مقداری روغن سرخ کرده و همراه با جگر سرخ شده در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری لیمو ترش و زیتون تزئین و سرو نمایید.

نکته ” باید مقدار روغن استفاده شده برای سرخ کردن جگر کم باشد .

سرخ شدن بیش از حد جگر باعث سفت شدن آن می شود .

بدانیم ” در هر پرس جگر مخصوص

انرژی 337 کیلو کالری

چربی 8/6 گرم

کربوهیدرات 15/5 گرم

پروتئین 35/8 گرم

2/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *