آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش فسنجان

 

462152 818 300x261 - طرز تهیه ی خورش فسنجان

مواد لازم:

گردو: 500 گرم
گوشت چرخ كرده: 300 گرم
پیاز: یک عدد
دارچین: سه قاشق چای‌خوری
رب انار: پنج قاشق غذاخوری
شكر: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه

1. پیاز را ریز رنده كنید و با گوشت چرخ‌كرده، نمك، فلفل و یك قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط كنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا كنند.

2. حالا با دست كوفته‌های كوچكی از این مواد درست كرده و داخل روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. گردوها را چرخ كنید، درون قابلمه دو لیوان آب سرد بریزید و گردوها را اضافه كرده سپس حرارت را زیاد كنید تا آب جوش بیاید.

3. پس از اینكه آب جوش آمد حرارت را كم كنید و اجازه دهید به مدت سه ساعت گردوها با آب خوب بجوشند و به اصطلاح به روغن بیفتند. بعد از اینكه گردوها پخت، رب انار و دو قاشق چای‌خوری دارچین، شكر و كمی نمك اضافه كنید سپس به مقدار لازم آب بریزید. گوشت‌های قلقلی را كه آماده كرده بودید به خورش اضافه كنید و یك ساعت دیگر هم بگذارید تا گوشت‌ها درون فسنجان بجوشند. بعد از یك ساعت فسنجان شما آماده است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *