مواد لازم:
گردو: 500 گرم
گوشت چرخ كرده: 300 گرم
پیاز: یک عدد
دارچین: سه قاشق چایخوری
رب انار: پنج قاشق غذاخوری
شكر: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه
1. پیاز را ریز رنده كنید و با گوشت چرخكرده، نمك، فلفل و یك قاشق چایخوری دارچین مخلوط كنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا كنند.
2. حالا با دست كوفتههای كوچكی از این مواد درست كرده و داخل روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. گردوها را چرخ كنید، درون قابلمه دو لیوان آب سرد بریزید و گردوها را اضافه كرده سپس حرارت را زیاد كنید تا آب جوش بیاید.
3. پس از اینكه آب جوش آمد حرارت را كم كنید و اجازه دهید به مدت سه ساعت گردوها با آب خوب بجوشند و به اصطلاح به روغن بیفتند. بعد از اینكه گردوها پخت، رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین، شكر و كمی نمك اضافه كنید سپس به مقدار لازم آب بریزید. گوشتهای قلقلی را كه آماده كرده بودید به خورش اضافه كنید و یك ساعت دیگر هم بگذارید تا گوشتها درون فسنجان بجوشند. بعد از یك ساعت فسنجان شما آماده است.
منبع : برترین ها