آخرین خبرها

دستور طبخ کوفته روسی

دستور طبخ کوفته روسی “

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده 300 گرم

سیب زمینی پخته 300 گرم

سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم

پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ آب پز 3 عدد

زرشک 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ خام 1 عدد

آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طبخ کوفته روسی - دستور طبخ کوفته روسی
دستور طبخ کوفته روسی

دستور طبخ کوفته روسی

پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود.

سپس سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم.

سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا ترکیب می نماییم.

از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده، کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.

کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتانیم.

کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و وا نروند.

بعد آنها را در روغن داغ، سرخ کرده و با سس قرمز و گوجه سرو می نماییم.

1/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *