آخرین خبرها

دستور پخت مارینیت قارچ

marinit gharch - دستور پخت مارینیت قارچ
مواد لازم:
سرکه =120 سی سی
سیر خرد شده= یک عدد کوچک
پوره گوجه فرنگی= 2 قاشق سوپ خوری
روغن= 3 قاشق سوپ خوری
قارچ دکمه ای= 450 گرم
گشنیز جهت تزئین =به مقدار لازم
پیاز = یک عدد
برگ بو =تعدادی

طرز تهیه:
سرکه ، سیر ، برگ بو و پیاز را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود. روغن و پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کنید و ادویه بزنید.این مخلوط را روی قارچ ها بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید.برگ بو و سیر را از مواد خارج کنید و با گشنیز آن را تزئین نمایید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *