مرغی شیرین، چسبناک و اسپایسی
این دستورالعملی فوقالعاده برای درست کردن سینۀ مرغ است و مطمئنا از مزۀ آن سیر نخواهید شد. این بشقاب به عنوان اشتهاآور و یا به عنوان غذای اصلی همراه با برنج و سبزیجات سرو می شود.
مواد لازم :
1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای
2 قاشق سوپخوری عسل
¼ لیوان سس سویا
2 قاشق چایخوری ریشه ریزشدۀ زنجبیل
2 قاشق چایخوری سیر ریزشده
2 قاشق سوپخوری سس تند
نمک و فلفل به میزان لازم
4 نصفه از سینۀ مرغ بدون پوست و بدون استخوان – بریده شده بصورت نوارهای 1.5 سانتی
یک قاشق سوپخوری روغن گیاهی
دستورالعمل
شکر قهوهای، عسل، سس سویا، زنجبیل، سیر و سس تند را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
به میزان لازم به نوارهای مرغ نمک و فلفل بپاشید.
در یک ماهیتابه با دمای متوسط روغن را داغ کنید. نوارهای مرغ را اضافه کرده و تا وقتی دو طرف آنها قهوهای شد سرخ کنید، برای هر طرف تقریبا یک دقیقه لازم است. سسی که درست کردید را بروی مرغ خود بریزید. بگذارید تا 8 تا 10 دقیقه با دمای پائین بپزد تا وقتی که سس شما خودش را بگیرد.
منبع : آلامتو