سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی میگو پلو

طرز تهیه ی میگو پلو

meygo-polo

مواد لازم

برنج  500 گرم
میگو تاره  500 گرم
رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری
آب گوشت  1 فنجان
کره  150 گرم
آرد سفید  1 قاشق سوپخوری
پودر کاری  1 قاشق سوپخوری
خامه  150 گرم
تخم مرغ پخته  4 عدد
نمک  قدری

طرز تهیه :

برنج را با 100 گرم روغن و کمی نمک بشکل کته ساده طبخ میکنیم بعد بطریق زیر سس این خوراک را آماده می نمائیم . آرد را با 50 گرم کره کمی سرخ میکنیم رب گوجه فرنگی را در آبگوشت حل کرده حرارت زیر آرد را ملایم می نمائیم و آب گوشت را کم کم داخل آرد سرخ کرده می ریزیم بهم می زنیم تا سس کاملا لطیف شود . کمی نمک و پودر کاری را اضافه میکنیم بعد 2 تا 3 جوش در صورتیکه سس کمی غلیظ بود کمی آب می ریزیم و میگو های آماده شده را اضافه میکنیم . ظرف گرد قشنگی را انتحاب میکنیم میگو را از روی آتش بر میداریم خامه را با آن مخلوط میکنیم . و انرا وسط ظرف می ریزیم و برنج را بشکل دایره دور میگو میکشیم و تخم مرغ ها را چهار قاچ کرده و اطراف برنج را با تخم مرغ و چند برگ جعفری تزیین می نمائیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست
طرز دم کردن کته ساده :
به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمی دیگر آب در آن می ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بعمل آید. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد بنسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ( در حدود 75 گرم ) روی برنج می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را 350 درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را 50 درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد ( مثل چلو کباب ) یکساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو بآسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدنپلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کنی بگذارند ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آنرا آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده تر می شود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر می شود

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس