آخرین خبرها

درست کردن سالاد با پاستای برنجی

548293 227 300x300 - درست کردن سالاد با پاستای برنجی

مواد لازم:

پاستای برنجی 250 گرم
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی های گیلاسی از وسط به دو نیم شده 450 گرم
روغن زیتون یک چهارم فنجان
پیازچه دو عدد خرد شده
نمک ، فلفل و آب لیموی تازه به مقدار لازم
پودر ارگانو یک قاشق مربا خوری (در صورت استفاده از ارگانو تازه و خرد شده 2 قاشق غذا خوری استفاده شود)
پنیر فتای خرد شده 250 گرم
خیار درشت یک عدد ، پوست گرفته و خرد شده

سالاد پاستا

طرز تهیه:

1. یک قابلمه بردارید و آب و کمی نمک در آن بریزید.

2. آب را روی حرارت بالا به جوش آورید.

3. زمانیکه آب به جوش آمد ، پاستاها را در آن بریزید تا بپزد.

4. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.

5. در یک کاسه بزرگ ، پاستاها را با روغن زیتون مخلوط کنید.

6. پنیر خرد شده ، خیار ، پیاز چه خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز چه خرد شده ، ارگانو ، آب لیمو و فلفل را با پاستا ترکیب کنید.

7. در ظرف سرو بکشید و میل کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *